Gå direkt till innehåll
Ventim förlänger sitt ramavtal med Sinfra gällande avstängningsventiler

Pressmeddelande -

Ventim förlänger sitt ramavtal med Sinfra gällande avstängningsventiler

Sinfra har genomfört nya upphandling av avstängningsventiler för fjärrvärme, fjärrkyla och ånga och Ventim har fått fortsatt förtroende med ett förnyat ramavtal.

Sinfra står för Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk förening och är en nationell inköpscentral som jobbar med att färdigställa hållbara upphandlingar åt sina medlemmar.

Ventims förnyade ramavtal med Sinfra löper på två år med möjlighet till förlängning på ytterligare två år. Med ramavtalet i ryggen befäster Ventim sin starka ställning gällande avstängningsventiler för fjärrvärme, fjärrkyla och ånga.

— Sinfra är en mycket professionell, krävande och kompetent upphandlare. Vi ser det förnyade avtalet som en kvittens på att vår långsiktiga satsning på kvalitet, kompetens och hållbarhet är rätt väg framåt, säger Per Ridell, affärsområdesansvarig Energi på Ventim.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi kundens flödestekniska behov.

Presskontakt

Per Ridell

Per Ridell

AO-ansvarig Energi Produktfrågor energi 0768-68 82 09

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim AB
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige