Gå direkt till innehåll
Betäckningar från Ventim i Eskilstunarondellen.
Betäckningar från Ventim i Eskilstunarondellen.

Pressmeddelande -

Ventim börjar sälja betäckningar för fjärrvärme och fjärrkyla

Från danska Harde Staal kommer Ventims betäckningar som vi nu börjar sälja på den svenska marknaden. Både gjutna betäckningar i segjärn och svetsade betäckningar i varmgalvaniserat stål finns i sortimentet. Belastningsklassen är enligt europeisk och svensk standard SS-EN124. Vår standardklass är D400 (40 ton) vilket innebär att de kan installeras på körbanor, hårdgjorda vägrenar och parkeringsområden, gäller alla typer av fordon. 

Betäckningarna är dämpade med hjälp av mekanisk fjäder i samverkan med gasfjädring. Belastningsergonomiskt innebär det att de uppfyller arbetsmiljöverkets krav på tunga lyft max 15-25 kg, AFS 2012:2.

Flera fördelar med Ventims betäckningar:

  • Godkända enligt SS-EN124.
  • Uppfyller AFS 2012:2.
  • Dolda smorda gångjärn.
  • Finns i både fast och flytande utförande.
  • Låsning.
  • Tät, frostsäker packning mot ytvatten (silikon utbytbar).

Ventims betäckningar är ett tryggt och hållbart val. Slutförädlingen sker i Danmark på Harde Staal ApS och de kännetecknas av hög kvalitet och bra tekniska lösningar. Våra produkter är patenterade. Patentnr: DK 178170-EP 2933383.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi kundens flödestekniska behov.

Presskontakt

Per Ridell

Per Ridell

AO-ansvarig Energi Produktfrågor energi 0768-68 82 09

Relaterade nyheter

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige