Gå direkt till innehåll
Ventim tar över försäljning och service av ERHARD ventiler i Sverige

Nyhet -

Ventim tar över försäljning och service av ERHARD ventiler i Sverige

Ventim har per den 1 januari tagit över agenturen för ERHARD från Erichs Armatur. Övertagandet innebär att Ventim kommer att sköta all försäljning av ERHARDs produktprogram, inklusive eftermarknad, service och reservdelar på redan levererade ventiler runtom i Sverige.

ERHARD är en ledande Europeisk tillverkare av ventiler gällande storlek, utveckling, design och tillverkning. ERHARD har haft egen tillverkning av ventiler i över 145 år och är ett mycket välkänt varumärke för installationer inom vatten och avlopp (VA), energi och industri. Bland företagets produkter märks bland annat kilslidventiler, skjutspjällventiler, slussluckor, vridspjällventiler och kulventiler. Det är viktiga produkter som säkerställer säker och ekonomisk drift på VA-verk, energiverk och industrier under många år.

– Vi är mycket glada över att kunna meddela att ERHARD har valt oss som generalagent i Sverige och vi ser fram emot att utveckla både deras och vår verksamhet, säger Thony Lundell, VD på Ventim. – Med ERHARDs produktprogram är detta en förstärkning för Ventim som bidrar till att vi kan ge våra kunder de bästa lösningarna!

ERHARDs nya dubbelexcentriska vridspjällventil VM3130 med vågformad spjällskiva är ett utmärkt exempel på företagets innovativa produktutveckling. Den vågformade spjällskivan säkerställer bland annat minimala tryckfallsförluster och hög energieffektivitet. Ventilen är av segjärn EN-JS1030 med ytbehandling av epoxy eller emalj och är dricksvattengodkänd enligt DIN-DVGW (KTW/W270).

Teknisk information vridspjällventil VM3130.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Richard Costa

Richard Costa

Teknisk chef Produktfrågor, eftermarknad 0705-94 72 22

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim AB
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige