Gå direkt till innehåll
Ventim levererar till Köpings nya badhus

Nyhet -

Ventim levererar till Köpings nya badhus

Badhuset började byggas sommaren 2018 och stod klart hösten 2020 med planerad invigning i november. Bygget, som även omfattar en ny idrottshall med tillhörande spelplan, har gett köpingborna en modern anläggning full med aktiviteter och upplevelser. En plats där alla kan umgås och ha kul.

Till det nya badhuset har Ventim levererat ventiler och induktiva flödesmätare via Enwa Water Technology som fick i uppdrag att leverera vattenrening till anläggningen. Enwa Water Technology står för hög kvalitet och driftsäkerhet och levererar allt som ett modernt badhus med högt ställda krav har.

– Vi är glada och stolta över Enwa Water Technologys förtroende för Ventims ventiler och flödesmätare. Våra produkter är väl kända och installerade på flera badhus runtom i landet, säger Daniel Blomqvist, teknisk säljare på Ventim.

– Alltid trevligt att ha Ventim som leverantör i våra projekt. De är en säker och pålitlig leverantör som alltid levererar i tid och med kvalitet, säger Morgan kullander, divisionschef Bad på Enwa Water Technology.

Fördelar med vridspjällventil VM3021E

Ventilen är framtagen specifikt för badvatten. Konstruktionen är välbeprövad och ger trygghet.

Fördelar med induktiv flödesmätare VM9028

Varje mätare är kalibrerad mot känd volym och inga raksträckor behövs vid installation.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

David Myrinder

David Myrinder

AO-ansvarig Instrument Produktfrågor mätinstrument 0702-55 91 91
Richard Costa

Richard Costa

Teknisk chef Produktfrågor, eftermarknad 0705-94 72 22

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim AB
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige