Gå direkt till innehåll
Ventim erbjuder instrument för provtagning

Nyhet -

Ventim erbjuder instrument för provtagning

Tillsammans med vår partner MAXX erbjuder vi portabla och stationära instrument för provtagning – från det enklaste till det svåraste. Provtagarna levereras standard med vakuumsystem eller med peristaltisk pump och Ventim hjälper dig att välja rätt så att du får rätt arbetsflöde.

Kraven på provtagning ökar och Ventims mål är att tillsammans med MAXX erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva produkter och lösningar för provtagning. MAXX är en ledande utvecklare och tillverkare av standardiserade provtagare för vätskor men också av provtagningsutrustning för de allra svåraste förhållanden. MAXX innehar ett flertal patent och registrerade användarmodeller.

"Provtagning är vår värld, ju svårare problem, desto större är utmaningen" (MAXX)

Ventims provtagare finns i både portabelt och stationärt utförande. och levereras med ett dosersystem som väljs utifrån applikation. Vakuumsystem och peristaltisk pump är de vanligaste dosersystemen och Ventim hjälper dig att välja rätt system för rätt arbetsflöde. Fördelarna med vakuumsystem är att de är mycket pålitliga, välbeprövade, med renblåsningscykel och har nästan inget slitage vilket ger låga driftskostnader. Fördelarna med peristaltisk pump är att de har enkel konstruktion, är välbeprövade och att flödesberoende provtagning är möjlig.

En installation av Ventims provtagare är ett tryggt val. Samtliga MAXX provtagare följer Europa normen EN 16479:2014 vilket gäller som svensk standard SIS 16479:2014.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Mats Bjärklid

Mats Bjärklid

Produktansvarig provtagning Produktfrågor provtagare, doseringssystem 0705-11 47 91

Relaterat innehåll

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim AB
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige