Gå direkt till innehåll
Sista december 2019 sa vi gott nytt år till varandra

Nyhet -

Sista december 2019 sa vi gott nytt år till varandra

Och nytt blev det, på ett sätt som vi aldrig tidigare upplevt. I pandemins spår sägs 2020 vara ett förlorat år, ett år i kris och i ensamhet. Vi tycker därför att det är viktigare än någonsin att ta in och se det positiva som ändå finns och som har utvecklats på grund av pandemin.

Vi ser hur vi bryr oss om varandra mer, visar hänsyn och respekt. Hur vi använder tekniken för att hålla kontakt med familj, vänner och arbetskamrater via facetime, messenger, sms, teams- och zoommöten. Att vår äldre generation är uppkopplade, vi har anpassat oss.

Visst saknar vi också den där kramen, pussen, handslaget, minglet, festen, matchen, träningen och mycket mer. Men håll ut. Vi kommer till det nya normala även om det tar lite längre tid än vad vi vill.

Det finns ett talesätt om intet ont som inte har något gott med sig. Vi måste bara hitta det goda och det kan vara svårt för många, det förstår vi, våra tankar finns hos alla som på något sätt drabbats av covid-19.

Vissa saker tar vi på Ventim med oss in i framtiden, till exempel att vi i många fall kan träffas, hålla utbildningar, uppstarter, tekniska genomgångar osv. via dator, utan att resa. Det innebär att vi helt plötsligt tvingats upptäcka nya smarta arbetssätt som förenklar, minskar vårt klimatavtryck och frigör tid. Vi har lärt oss träffas oftare, dela erfarenheter och applikationer.

Nu blickar vi fram mot 2021.

När vi står där sista december 2020 och önskar gott nytt år, verbalt, via sms, facetime, messenger eller hur det görs, så hoppas vi att det denna gång blir just så. Därmed återstår bara för oss att önska dig och dina nära en god jul och ett gott nytt 2021.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Thony Lundell

Thony Lundell

VD Företagsfrågor 0705-62 98 67

Ventiler och mätinstrument för hållbara flödesprocesser

Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Ventim
Flygplatsvägen 19
392 41 Kalmar
Sverige